Loading...

Steun de ondernemers in Lelystad

Doe mee

Help Gratis Parkeren Lelystad!

Gratis parkeren Lelystad is een groep ondernemers uit het stadshart van Lelystad die actie voert om het betaald parkeren in Lelystad af te schaffen. Onze kerntaak is dan ook om de discussie aan te wakkeren en zo veel mogelijk mensen onze petitie laten tekenen. Wij zijn erg gebaat bij vrijwilligers die ons hiermee willen helpen.

Help ons met

Flyeren

Uiteraard willen we dat zoveel mogelijk mensen op de hoogte zijn van onze actie en de petitie ondertekenen. Veel plaatsen bieden een uitstekende gelegenheid om middels flyers (en posters) mensen op de hoogte te brengen. Wij zijn daarom te allen tijde op zoek naar mensen die willen helpen met flyeren.

Netwerken

Netwerken met belanghebbenden, politieke partijen maar ook met verenigingen, openbare gelegenheden, winkels en horeca is een belangrijke taak binnen Gratis Parkeren Lelystad. Hiermee blijft gratis parkeren in Lelystad een terugkomend onderwerp op de politieke agenda.

Social media

Social media is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het is dan ook een belangrijk medium om onze actie onder de aandacht te brengen. Helpt u ons mee door de berichten op onze Facebook-pagina te delen?

Ondernemers / winkeliers

Ben jij een ondernemer met een eigen winkel en beschik je nog niet over onze flyers en/of posters? Neem dan snel contact met ons op!

Aanmelden

Kun je ons op een van de bovenstaande manieren helpen? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar info@gratisparkerenlelystad.nl.